Zangeres voor senioren

Zangeres voor senioren:

Mijn specialisatie is het zingen voor senioren. Daar heb ik een aangepast programma voor.

Seniorenshow:

De liedjes die ik zing zijn van (heel) vroeger tot modern. Wat voor genre ik ook breng, alle liedjes zing ik met groot enthousiasme.  Als het kan, sta ik het liefst met mijn (draadloze) microfoon tussen mijn publiek. Op die manier maak ik oogcontact, kan ik een hand vastpakken of, indien nodig, een arm om een schouder slaan…

Denk nu niet meteen ‘oubollig of saai’ want dat is niet zo.

  • Een lekker dansje maken? Ik pas mijn repertoire direct aan.
  • Liever een knalfeest ? Geen enkel probleem (met alle plezier zelfs).
  • Is uw doelgroep lichamelijk of geestelijk iets minder? Ik heb voldoende alternatieven en ook de ervaring hiermee om te gaan.

Ik ben in het bezit van een professionele geluidsinstallatie en tijdens de korte zangpauzes verzorgt mijn geluidsman Hans de muziek.

Het programma is te boeken voor een uur, met een maximum van 3 uur en ook goed te combineren met een barbecue, tuinfeest of diner.

Deze SeniorenShow is bij uitstek geschikt voor verzorgings- en verpleegtehuizen, zorgcentra, seniorenmiddagen, dorpsfeesten, wijk- en buurtcentra, 55+ woongemeenschappen, ouderenmiddagen, zorginstellingen, boottochten, seniorenprogramma, jubilaris- en afscheidsfeesten, verjaardagen, activiteitencentra maar ook voor mensen met een beperking en gehandicapten instellingen.